Футболистът на Арсенал Пабло Мари, който играе през този сезон като

...
Футболистът на Арсенал Пабло Мари, който играе през този сезон като
Коментари Харесай

Изписаха от болница намушкания футболист Пабло Мари

Футболистът на Арсенал Пабло Мари, който играе през този сезон като преотстъпен в Монца, беше изписан от болничното заведение, откакто беше намушкан при нахлуване в италиански супермаркет по-рано тази седмица, оповестиха от клуба.
Прочетете още
Мари ще бъде най-малко два месеца отвън игра след интервенцията, която претърпя в петък на прободните рани. Атаката остави един човек погубен и доста ранени. От миланската болница " Нигуарда " оповестиха, че травматологичен екип е възстановил два мускула на гърба на 29-годишния испански централен бранител, който е чартърен в Монца от клуба от Премиър лийг Арсенал. „ Пабло Мари беше изписан от болничното заведение тази заран, върна се вкъщи и в този момент стартира интервал на цялостна отмора. Пабло, чакаме те! ", се споделя в изказване на клуба, като също по този начин благодари на личния състав в болничното заведение.

Монца изиска от италианската футболна лига да отсрочи домакинския им мач против Болоня в понеделник, като сподели, че тимът е в „ шоково положение “, само че мачът ще се играе. Затова „ бианкоросите “ откриха метод, по който да изразят поддръжката си към играча. Те ще носят специфични екипи по време на загрявката на въпросния дуел. На предната страна ще има благопожелание за скорошно негово завръщане, а от задната ще са изобразени неговите номер и име. В днешния си мач пък играчите на Арсенал отпразнуваха първото си попадение против Нотингам Форест, показвайки фланелка с името на Мари.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР